Česta pitanja o TK Rally

Trening

 

Koliko traje jedan trening?
Jedan trening traje 60 min.
Početnik sam. Trebam li imati svoju opremu?
Ne morate! Kod nas ćete dobiti klupski reket na korištenje sve dok sami ne odlučite kupiti vlastiti. Na taj se način bitno smanjuje početna investicija u Vašu tenisku izobrazbu, a ujedno se otklanja i rizik da kupite reket, a potom otkrijete da tenis nije za Vas.
Imam dijete koje želi igrati tenis, ali ga ne mogu dovesti zbog svojih obaveza, a ono je još premalo da bi samo došlo na trening. Hoćete li vi organizirati prijevoz?
Da! Ukoliko Vi ili Vaše dijete ne može doći samo na trening u zakazano vrijeme, mi ćemo ga pokupiti našim vozilom i vratiti kući nakon treninga ako živite na udaljenosti do 10km od teniskog igrališta. Dakako, tu opciju koristite na vlastitu odgovornost. Usluga prijevoza je uračunata u redovnu cijenu teniske članarine.
Iznenada sam spriječen doći na trening. Moram li otkazati svoj dolazak i do kada?
Uvijek može iskrsnuti nešto nepredviđeno Vama ili Vašem djetetu. U tom Vas slučaju molimo da otkažete svoj dolazak dan ranije od zakazanog termina (do 20h). Na taj način ćete nama omogućiti da se na vrijeme prilagodimo, a Vi ćete demonstrirati dobru volju sa svoje strane. Mi ćemo je svakako znati prepoznati i nagraditi.
Hoću li sudjelovati na natjecanjima? Ići na pripreme?
Hoćete. Natjecanja su sastavni dio tenisa i naš klub ih shvaća kao integralni dio teniske izobrazbe. Ukoliko je u pitanju dijete, osobito populacija do osme godine, naš klub promovira redovno pohađanje natjecanja u organizaciji Zagrebačkog teniskog saveza te i sam organizira klupska i među-klupska natjecanja. To je izvrsna prilika za stvaranje novih poznanstava i iskustava te ujedno jedina prava provjera vlastitih igračkih sposobnosti. Što se priprema tiče, klub svake godine organizira ljetne pripreme negdje na Jadranu.

Članarina

 

Do kada trebam platiti članarinu?
Članarina se plaća do 15-tog u mjesecu za tekući mjesec.
Dijete mi je pola mjeseca bilo bolesno i nije ostvarilo predviđeni broj treninga. Trebam li i tada platiti puni iznos članarine?
Da. Upisom u naš klub, postajete našim članom te ste dužni platiti puni iznos članarine bez obzira na broj dolazaka.
Mogu li ostvariti popust? Kako?
Možete! Teniski klub Rally nagrađuje Vašu preporuku novim korisnicima – ukoliko dovedete novog člana u naš klub dobiti ćete 50% popusta na cijenu onog programa koji trenutno koristite. Dakako, jer Vas promatramo kao dio našeg tima, otvoreni smo i za Vaše poslovne sugestije i prijedloge.
Htio bih dobiti nova teniska znanja, ali si jednostavno ne mogu priuštiti članarinu. Što da radim?
Svjesni smo teške situacije u kojoj se nalaze mnogi naši sugrađani. Ako si trenutno ne možete priuštiti naše programe, slobodno nam se obratite, a mi ćemo Vas preusmjeriti na naše besplatne materijale ili Vam predložiti neke druge načine financiranja. Oni su izvrstan uvod u ostvarenje svojih teniskih ciljeva. Nama je stalo da svatko ima mogućnost ostvarenja svojeg teniskog potencijala bez obzira na nečije materijalno stanje. Štoviše, to nam je misija.

Ostalo

 

Stekao sam voditeljsku, odnosno učiteljsku licencu za rad te sam zainteresiran za mogućnost rada u vašem klubu. Primate li nove ljude??
Ako ste stekli formalne preduvjete za sportski rad u teniskom sportu i osjećate poziv spram trenerskog zanimanja, slobodno nam se obratite. Ukoliko zadovoljite naše kriterije te pokažete strast i spremnost na učenje, uvijek možete postati dio našeg tima. Zapamtite, mi ne tražimo zaposlenike, nego suradnike. Ne želimo da radite za nas, nego s nama. Veselimo se Vašem pozivu i dolasku.
Posjedujem vlastiti posao (ili neku drugu vještinu – napr. knjigovođa, web dizajner, kondicijski trener i sl.) i mislim da bi mogli uspješno ostvariti određenu poslovnu suradnju. Jeste li vi kao klub zainteresirani za takvo što?
Dapače. Možda Vam i mi ponudimo neku vrstu poslovne suradnje. Živimo u dobu kreiranja poslovnih mreža u najširem smislu te riječi. Ako imate neku poslovnu ideju u kojoj i mi imamo svoju ulogu, potičemo Vas da nam je izložite.
Imam teniske terene u svojem vlasništvu i htio bih imati tenisku školu kako bi zaživjela prava klupska atmosfera i kako bi bolje iskoristio kapacitete svojih igrališta. Mogu li vas pozvati da organizirate tenisku članarinu na mojim igralištima?
Svakako. Ako imate infrastrukturu u svojem vlasništvu, obratite nam se s povjerenjem i prepustite nama brigu oko organizacije i marketinga teniske škole. Ubrzo će vaša igrališta vrvjeti od djece, mladeži i odraslih koji će trenirati, igrati klupske turnire, lige i piramide te se okupljati na druženja u Vašim prostorijama.
 
 

Naši programi

 
Tennis 10's

Tennis 10's je dio Play & stay kampanje ITF-a. Riječ je naime, o prilagođenoj verzija tenisa za djecu do 10 godina koja se sastoji od tri faze – crvene, narančaste i zelene.

Svaka faza predviđa upotrebu sporijih loptica te manjih dimenzija igrališta. Program omogućuje početnicima lagan uvod u teniski sport.

Tennis Xpress

Tennis Xpress je službeni program Međunarodnog teniskog saveza (ITF-a), lansiran 2012. godine, koji je namijenjen odraslim početnicima.

Riječ je o aktivnom i zabavnom trenažnom programu koji ima za cilj maksimalno olakšati ulazak odraslim početnicima u svijet tenisa.

Tenis za mlade

Tenis za mlade je program namijenjen populaciji od 11 do 17 godina starosti.

Pogađa specifične potrebe mladih koji u toj dobi u velikoj mjeri prestaju s aktivnim bavljenjem sportom. Tenis za mlade je dio Play and stay kampanje kao i ostali programi u ponudi našeg kluba.


 
 

Naši polaznici

 
Psihološke karakteristike djece tenisača
Psihološke karakteristike djece tenisača
Psihološke karakteristike djece tenisača
Psihološke karakteristike djece tenisača
Psihološke karakteristike djece tenisača
Psihološke karakteristike djece tenisača