Objavljeno: 24.05.2018.


1. UVOD

TK Rally, priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem Internet stranice www.kvalitetnaskolatenisa.com prikupi.

Teniski Klub Rally prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik, osiguranje).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.kvalitetnaskolatenisa.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Teniski Klub Rally korištenjem www.kvalitetnaskolatenisa.com.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Teniski Klub Rally će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. ČLANSTVO U KLUBU, OSTALO

Teniski Klub Rally unutar svojih informacijskih sustava vodi evidenciju o članovima kluba, posjećenosti treninga te plaćenim i neplaćenim članarinama. Osobni podaci članova kluba te kontakt podaci služe za komunikaciju između kluba i polaznika. Niti jedan podataka članova kluba neće biti dijeljeni sa trećim stranama.

4. KOLAČIĆI

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Teniski Klub Rally prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na www.kvalitetnaskolatenisa.com (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja www.kvalitetnaskolatenisa.com na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja www.kvalitetnaskolatenisa.com.

Teniski Klub Rally zadržava pravo korištenja kolačića na www.kvalitetnaskolatenisa.com no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

5. POVEZNICE

www.kvalitetnaskolatenisa.com sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Twitter, Linedin). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Teniski Klub Rally ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

6. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Teniski Klub Rally. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@kvalitetnaskolatenisa.com.

7. SIGURNOST

Teniski Klub Rally poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Teniski Klub Rally, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@kvalitetnaskolatenisa.com .

8. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Teniski klub Rally
Rebro 46, 10 360 Sesvete

info@kvalitetnaskolatenisa.com
Mob: +385 95 903 44 21