ŠRC Klaka - Dubrava, Zagreb

TENIS NA KLAKI

 

Tenis na Klaki ima dugu povijest koja seže otprilike 40 godina unatrag kada je sam Športsko-rekreacijski centar posljednji put obnavljan. Uz nogomet, košarku, rukomet i atletiku, tenis je tada također dobio svoje mjesto pod suncem u Dubravi. Sam športski centar svakodnevno upotrebljava više od 400 građana pa stoga ne čudi da i teniska igrališta okupljaju velik broj djece i odraslih.

 

Naš klub također djeluje na ŠRC Klaka te s ponosom ističemo činjenicu kako su mnogi dobri tenisači i tenisačice svoje prve teniske korake napravili upravo tamo.

 

SRC Klaka, Dubrava Zagreb

 

 • Pepsi Kup

   

  I sam sam kao dijete odrastao na tim teniskim igralištima gdje se 90-ih godina prošlog stoljeća održavao i turnir za dječake i djevojčice do 12 godina pod nazivom „Pepsi kup“. Puno toga se u međuvremenu izmijenilo sa samim ŠRC-om (nažalost na gore, jer infrastruktura vapi za obnovom ), ali se tenis u Dubravi i dalje žilavo drži i proizvodi uvijek nove mlade teniske nade.

   

   

 

Ako vas put koji puta nanese u Dubravu odnosno na Klaku, dođite do teniskih igrališta i vidjeti ćete nasmijana mlada lica kako jure za lopticama. Oni su otkrili ljepotu igre, a sada je red na vama.

Info o ŠRC Klaka

 • Lokacija: Aleja Blaža Jurišića bb
 • Sportovi: nogomet, rukomet, košarka, odbojka, tenis

Podijelite članak

 
 • Igram tenis vec 10-tak godina, ali od upisa u Tk Rally, mogu reci da sam naucio igrati.. za razliku od nekih drugih klubova i trenera gdje sam trenirao, ovdje sam naucio povezati teoriju sa praksom.
  Tk Rally - vrhunski klub!
 • Na treninzima je uvijek radna atmosfera,ali uz tu radnu atmosferu stignemo se i zabaviti. Odkad sam prešla u Tk Rally vidi se moj napredak u igri, posebno u servisu!
 • Treninzi su uvijek zanimljivi i u dobrom raspolozenju.
  U Tk Rally teniski protivnici postaju životni prijatelji!
 • Treninzi su naporni i teški, ali uvijek zabavni. Najdraže mi je kad učimo i ponavljamo napad i igru na mreži.
  Puno sam naučio, trudim se na treninzima i igram sve bolje.
Martin Perić, 22 godine