Tenis za mlade

Neki juniori započinju s tenisom nakon desete godine stoga je i njima važno omogućiti pravi početak. Upotrebom sporijih loptica i manjih dimenzija igrališta, i ta populacija sada ima priliku na aktivan i zabavan način započeti s tenisom.

 

Čest je slučaj da mladi u toj dobi puno brže prolaze kroz crvenu, narančastu i zelenu progresiju od svojih mlađih i starijih kolega te u vrlo kratkom roku zaigraju na cijelom igralištu koristeći regularne loptice. S obzirom na specifične potrebe mladih u toj dobi, naš će klub posvetiti posebnu pozornost socijalnoj komponenti tijekom trajanja programa te organizirati niz događaja izvan samog teniskog igrališta kako bi u što većem broju zadržali mlade u sportu.

Trajanje

Neograničeno

Cijene?

obratite nam se s povjerenjem

  • Igram tenis vec 10-tak godina, ali od upisa u Tk Rally, mogu reci da sam naucio igrati.. za razliku od nekih drugih klubova i trenera gdje sam trenirao, ovdje sam naucio povezati teoriju sa praksom.
    Tk Rally - vrhunski klub!
  • Na treninzima je uvijek radna atmosfera,ali uz tu radnu atmosferu stignemo se i zabaviti. Odkad sam prešla u Tk Rally vidi se moj napredak u igri, posebno u servisu!
  • Treninzi su uvijek zanimljivi i u dobrom raspolozenju.
    U Tk Rally teniski protivnici postaju životni prijatelji!
  • Treninzi su naporni i teški, ali uvijek zabavni. Najdraže mi je kad učimo i ponavljamo napad i igru na mreži.
    Puno sam naučio, trudim se na treninzima i igram sve bolje.
Martin Perić, 22 godine