Zašto ste drugačiji?

Znate da postoje mnogi treneri koji nude tenisku poduku. Neki su od njih dobri u tome.

Zašto ste onda izabrali naše programe? Evo glavnih razloga:

 

 

 

Želite kvalitetnu tenisku poduku za sebe odnosno, svoje dijete

 

Klub osigurava stručno, licencirano i motivirano vodstvo te sistematičnu tenisku poduku jer pruža vrijednost za cijenu koju plaćate. Jednom riječju, želite - profesionalca!

Cijenite potporu zajednice

 

Većina ljudi ima bolju izvedbu u društvenom okruženju. Stoga uz redovnu poduku, naš klub osigurava i potporu zajednice kako u samom klubu tako i kroz razmjenu iskustava i spoznaja na klupskom forumu.

 

 

Tražite mogućnost osobnog pristupa čak i u grupnoj poduci

 

 Svjedoci smo raznih trendova na teniskim igralištima - jedan od njih je i manjak osobnog pristupa prema polaznicima. U našem klubu pazimo na sve posebnosti svakog našeg polaznika. Uvažavamo ih i nastojimo im omogućiti da dođu do punog izražaja na teniskom igralištu.

Dobili ste i nešto više od samog tenisa

 

I naši učitelji i naši učenici dio su istog procesa. Koliko Vi učite od nas, toliko i mi učimo od Vas. I što je još važnije, mi Vas promatramo kao dio našeg tima, a ne samo kao potrošače naših usluga. Što to znači? Ostvarujemo međusobnu suradnju na svim razinama, potičemo Vas na davanje konstruktivnih kritika i prijedloga, nagrađujemo Vašu vjernost, dobre rezultate te postajemo – prijatelji. I to prilično dobri jer nas veže zajednička ljubav spram teniske igre!

Naši voditelji

 


IVAN UŽAREVIĆ

Učitelj tenisa
C licenca


MATEJA ZAVALIĆ

Učiteljica tenisa
C licenca